​Kesäkysely ja arvonta

Kesällä on mukava käydä lasten kanssa erilaisissa kohteissa, esimerkiksi eläinpuistoissa ja huvipuistoissa. Jokainen jolla on enemmän kuin kaksi lasta on varmasti törmännyt siihen, että perhelipussa perhe ei yleensä tarkoita koko perhettä, vaan yleensä perhe tarkoittaa max. 4 henkilöä.

Haluaisimme kuulla onko Suomessa kohteita, joihin hieman isompikin perhe pääsee perhelipulla? Kommentoi Facebook-sivullamme kyselyyn ja kerro muillekin, jos tiedossasi on 3+ perheystävällinen kesävierailukohde.

Kaikkien la 31.7. mennessä kommentoineiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti voittajan valinnan mukaan S-ryhmään, K-ryhmään tai Lidliin.

Facebook-arvonnan säännöt:

Järjestäjä:
Lapsiperheiden Etujärjestyö ry, myöhemmin Lape.

Osallistuminen:
Arvontaan voi osallistua jättämällä pyydetyn kommentin Lapen Facebook-julkaisun kommenttikenttään. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Lapen toimijat, jotka ovat mukana tämän arvonnan järjestelyjen kanssa, eivät ole oikeutettuja palkintoon. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Lapella on oikeus poistaa tai jättää asiaton materiaali julkaisematta.

Arvonnan ajankohta:
Arvontaan voi osallistua 6. - 31.7.2021 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 1.8.2021.

Voittajan valinta ja palkinto:
Arvonnan palkintona arvotaan Lapen Facebook-julkaisua kommentoineiden kesken yksi (1) viidenkymmenen (50) euron lahjakortti voittajan valinnan mukaan S-ryhmään, K-ryhmään tai Lidliin. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi. Voitosta ilmoitetaan voittajalle Lapen Facebook-sivulla kilpailuajan päätyttyä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon (14 päivän) kuluessa voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Järjestäjän vastuu:
Lape ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä Facebook-arvontaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. S-ryhmä, K-ryhmä tai Lidl eivät sponsoroi tai liity mitenkään tähän kilpailuun. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin. Facebook ei ole myöskään mitenkään vastuussa kilpailusta.