Aluetoiminnan kehittäminen jatkuu
Lapsiperheiden Etujärjestö ry:n aluetoiminta on ollut vuoden verran aktiiviesen kehityksen kohteena. Hyvään alkuun päässyttä kehitystyötä on tarkoitus jatkaa myös vuoden 2009 aikana.

Aluetoiminnan raportti 1/2009:

Uusina aluevastaavina ovattaloittaneet Janne Kylli Espoossa ja Susanna Saxberg-Tesmala Etelä-Pirkanmaalla.

Suunnitetua toimintaa vuodelle 2009:

Espoo:

Uusi aluevastaava haluaisi jotenkin herättää keskustelua Espoossa tai pääkaupunkiseudulla lapsiperheiden jaksamisesta ja toimeentulosta. Miten aika riittää työn, harrastusten ja kodinhoidon lisäksi myös lapsille? - myös tätä teemaa haluaisin viedä eteenpäin.

Kuopio:

Osallistuminen Lasten Maailma –messuille, missä jaetaan esitteitä, tarroja sekä vanhoja lehtiä.

Kuusankoski:

Perhekerho, joka on kokoontunut kerran viikossa jatkuu kevätpuolella.

Nurmijärvi:

Keväällä on tarkoitus aktivoitua.

OuLape:

Kevään toiminnasta ei vielä tarkkoja suunnitelmia. Suurta lapsiperheiden virkistystapahtumaa, Kevätriehaa, suunnitellaan järjestettäväksi Haukiputaalla mahdollisesti lastenkonserttina. Puuhatuokiot yritetään aloittaa uudelleen.

Salo:

Vaihtotori- Lastentapahtumaan saaman suuren suosion innoittamana, tapahtumaa tullaan kehittämään ja pitämään uudestaan.

Tuusula:

Syyskokous pidetään tammikuun 18. päivä klo 9.30 - 11.00 Keravan HopLopissa, minne järjestetään samanaikaisestilapsiperheiden tapahtuma. Sisäänpääsymaksu on 2 euroa /lapsi. Se järjestetään yhteistyössä seurakunnan ja kunnan kanssa siten,että kyseiset tahot voivat jakaa ilmaislippuja perheille, joille tapahtuma tuo vaihtelua arkeen ja joilla ei ole taloudellisesti mahdollisuutta osallistua muutoin tämänkaltaisiin huvituksiin.