Henkilökohtainen jäsenyys 15e/vuosi

Lapsiperheiden Etujärjestön jäsenenä voit olla mukana järjestön toiminnassa ja halutessasi vaikuttaa järjestön toiminnan kehittämiseen. Jäsenenä saat mahdollisuuden oppia uusia asioita, jakaa kokemuksia ja verkostoitua lapen aktiivien kanssa. Lapelaisena saat halutessasi tukea omaan vaikuttamistyöhösi tai voit järjestää toimintaa omalla alueellasi.

Perhejäsenyys 20e/vuosi

Voitte tuoda perheenä näkemyksiä järjestön toiminnasta, jakaa kokemuksia tai vaihtaa mielipiteitä arkeen ja perhepolitiikkaan liittyvistä asioista. Perhejäsenillä on samat oikeudet kuin yksilöjäsenilläkin. Yhdistyksen kokouksissa perheen täysi-ikäisillä jäsenillä on äänioikeus.

Kannatusjäsenyys 30e/vuosi

Kannatusjäsen ei ehkä itse osallistu lapsiperheiden aseman parantamiseen, mutta haluaa tukea Lapsiperheiden Etujärjestöä tärkeässä työssä. Se onnistuu liittymällä kannatusjäseneksi. Vain 30 eurolla vuodessa kannatusjäsen voi osoittaa tukevansa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsen saa omalla nimellään varustetun Lapsiperheen Kaveri -kunniakirjan sekä halutessaan jäsenkirjeen.

Yritys- ja yhteisöjäsenyys 70e/vuosi

Myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseniksi. Yritys- ja yhteisöjäsenet saavat 70 euron vuosimaksun vastineena Lapsiperheiden Etujärjestön nettisivuilta linkin omille nettisivuilleen.

Valitse Jäsenyys

Henkilötiedot

Syntymäpäivä

Sukupuoli

Uutiskirjeen tilaus

Lisätiedot

Perheen tiedot