Liity jäseneksi

Lapsiperheiden Etujärjestö on lapsiperheellisten oma vaikutuskanava. Mitä enemmän meitä on, sitä tehokkaammin saamme äänemme kuuluviin ja voimme vaikuttaa meitä kaikkia koskeviin asioihin.

Jäsenenä saat myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen sekä jäsenkortin, jolla saat upeita jäsenetuja. Äänioikeus on jokaisella täysi-ikäisellä jäsenellä.

Valitse sinua kiinnostava jäsenyys oheisista linkeistä.

Liity jäseneksi ja tehdään yhdessä työtä lapsiperheiden hyväksi.

Henkilökohtainen jäsenyys

Lapsiperheiden Etujärjestön jäsenenä voit olla mukana järjestön toiminnassa ja halutessasi vaikuttaa järjestön toiminnan kehittämiseen. Lisäksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen ja mahdollisuuden oppia uusia asioita, jakaa kokemuksia tai vain keskustella ajankohtaisista vanhemmuutta ja perheellisyyttä koskevista asioista yhdistyksen Facebook-ryhmässä ja jäsenten omalla keskustelupalstalla.

Valitse Henkilökohtainen jäsenyys 12e/vuosi

Perhejäsenyys

Voitte tuoda perheenä näkemyksiä järjestön toiminnasta, jakaa kokemuksia tai vaihtaa mielipiteitä arkeen liittyvistä asioista. Perhejäsenillä on samat oikeudet kuin yksilöjäsenilläkin. Perhejäsenyys tarjoaa erinomaisen yhteisöllisyyden mallin. Perheen täysi-ikäisillä jäsenillä on äänioikeus. Myös muut jäsenedut koskevat perhejäseniä.

Valitse Perhejäsenyys 17e/vuosi

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsen ei ehkä itse osallistu lapsiperheiden aseman parantamiseen, mutta haluaa tukea Lapsiperheiden Etujärjestöä tärkeässä työssä. Se onnistuu liittymällä kannatusjäseneksi. Vain 25 eurolla vuodessa kannatusjäsen voi osoittaa tukevansa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsen saa omalla nimellään varustetun Lapsiperheen Kaveri -kunniakirjan sekä halutessaan uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa.

Valitse Kannatusjäsenyys 25e/vuosi

Yritys- ja yhteisöjäsenyys

Nyt myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseniksi! Yritys- ja yhteisöjäsenet saavat 60 euron vuosimaksun vastineena Lapsiperheiden Etujärjestön nettisivuilta linkin omille nettisivuilleen.

Valitse Yritys- ja yhteisöjäsenyys 60e/vuosi